Stipte en voordelig taxi services op maat

Logo Luchthavenvervoer Allegro

Taxi services

Personenvervoer in Gent en omstreken

Taxi op maat voor particulieren in Gent en omgeving. Geen tikkende meter, maar een duidelijk tarief. Zonder verrassingen achteraf weet jij altijd waar je aan toe bent en hoeveel je taxirit kost.
Wil je graag een avondje stappen in regio Gent maar je niet druk maken om alcoholcontroles? Bijvoorbeeld bij een concert, familiefeest of andere evenement in Gent, Oost- of West-Vlaanderen of daarbuiten. Bij Allegro nemen we deze zorg graag uit handen we brengen we jullie naar een locatie naar keuze en aan het eind van de avond weer veilig thuis.

Personenvervoer voor een weekendje weg

Het kan lastig zijn om vervoer te regelen wanneer je een weekendje weg wilt. Allegro helpt je graag om toch een leuk weekend te kunnen realiseren wanneer je niet beschikt over het juiste vervoer. Wij kunnen tot max. 7 personen vervoeren binnen België en daarbuiten. Meerdere voertuigen kunnen ook ter beschikking gesteld worden, voor meerdere personen, vermits tijdige reservatie. Het is mogelijk om Allegro voor meerdere dagen in te huren zodat je geen zorgen hebt om van A naar B te komen. Meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door op deze link te klikken.

Zakelijk vervoer rondom Gent

Allegro verzorgt ook zakelijk vervoer naar luchthavens, hotels of andere zakelijke bestemmingen. Arriveer op tijd en zonder stress op afspraken. Onderweg kun je optimaal gebruik maken van werk- of rusttijd. Je reist in een moderne en comfortabele wagen met 12v aansluitingen zodat je bijvoorbeeld je laptop of mobiel onderweg kunt opladen. Het is mogelijk om vooraf te reserveren of direct te bellen voor vervoer. We bezorgen een factuur en al onze prijzen zijn steeds BTW inbegrepen.

Waarom Allegro luchthavenvervoer & personenvervoer?

Share This :

Recente Berichten

Luchthavenvervoer op maat nodig?

Laat je door Allegro Luchthavenvervoer naar de plek van bestemming brengen. 

Categorieën