Overige diensten

Zorgeloos vervoer in België?

Wil jij vervoer in en rondom Gent? En in de rest van België? Schakel Allegro Vervoersdiensten in! Allegro Vervoersdiensten is er voor al uw vervoer. Schakel ons in als het gaat om:

Vervoer particulieren

Taxi op maat voor particulieren in Gent en omgeving. Geen tikkende meter, maar een duidelijk tarief. Zonder verrassingen achteraf weet jij altijd waar je aan toe bent en hoeveel je rit kost.

Boodschappenservice

Laat je boodschappen afhalen van de pick&go van de supermarkt of laat je brengen om zelf je boodschappen te doen. Allegro Vervoersdiensten maakt het je gemakkelijk. Er is veel in overleg mogelijk.

Vervoer bedrijven

Taxi op maat voor bedrijven. Geen verkeersstress en volledige tijd om je op je werk te richten. Met een privéchauffeur van Allegro Vervoersdiensten, jouw vervoerder rondom Gent.

Niet-dringend ziekenvervoer

Een medische afspraak? Kom zonder stress over het verkeer of de parkeergelegenheid op jouw plaats van bestemming aan. Onze behulpzame chauffeurs helpen je graag.

Pakket- en bezorgdiensten

Wij werken met scherpe tarieven en nemen al je (middelgrote) pakketten en belangrijke documenten met zorg in behandeling. Kies voor de koeriersdiensten van Allegro Vervoerdiensten!

Maak kennis met Allegro Vervoersdiensten, uw vriendelijke vervoerder. Kies voor Allegro Vervoersdiensten, de beste keuze voor vervoer en koeriersdiensten in de omgeving van Gent.

Waarom Allegro Vervoersdiensten?

 •  Altijd behulpzame en vrolijke chauffeurs.
 •  Persoonlijke service
 •  Dag en nacht hetzelfde tarief, geen verrassingen achteraf.
 •  Instapplaatsen en stops waar jij dat wilt.
 •  Eenvoudig betalen via smartphone, tablet, cash of direct overschrijven.
 •  Ruim en comfortabel vervoer.

Klik hier voor meer informatie over onze overige diensten!

 

Promotie luchthavenvervoer

GEEN MEERPRIJS TOT 4 PERSONEN!!!   ONLINE BOEKEN = 10 EURO KORTING BIJ H/T RIT      

Lees meer
Meer nieuws
 • Luchthavenvervoer 2

  Luchthavenvervoer

  Allegro zorgt ervoor dat jij vrolijk op de bestemming aankomt! Wij bieden persoonlijke service en zeer betaalbare prijzen.

  Lees meer
 • Luchthavenvervoer

  Luchthavenvervoer

  Allegro zorgt ervoor dat jij vrolijk op de bestemming aankomt! Wij bieden persoonlijke service en zeer betaalbare prijzen.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.