Personenvervoer in Gent en omstreken

Taxi op maat voor particulieren in Gent en omgeving. Geen tikkende meter, maar een duidelijk tarief. Zonder verrassingen achteraf weet jij altijd waar je aan toe bent en hoeveel je taxirit kost. 
Wil je graag een avondje stappen in regio Gent maar je niet druk maken om alcoholcontroles? Bijvoorbeeld bij een concert, familiefeest of andere evenement in Gent, Oost- of West-Vlaanderen of daarbuiten. Bij Allegro nemen we deze zorg graag uit handen we brengen we jullie naar een locatie naar keuze en aan het eind van de avond weer veilig thuis.

Personenvervoer voor een weekendje weg

Het kan lastig zijn om vervoer te regelen wanneer je een weekendje weg wilt. Allegro helpt je graag om toch een leuk weekend te kunnen realiseren wanneer je niet beschikt over het juiste vervoer. Wij kunnen tot max. 7 personen vervoeren binnen België en daarbuiten. Meerdere voertuigen kunnen ook ter beschikking gesteld worden, voor meerdere personen, vermits tijdige reservatie. Het is mogelijk om Allegro voor meerdere dagen in te huren zodat je geen zorgen hebt om van A naar B te komen. Meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door op deze link te klikken.

Reserveer nu!

 

Zakelijk vervoer rondom Gent

Allegro verzorgt ook zakelijk vervoer naar luchthavens, hotels of andere zakelijke bestemmingen. Arriveer op tijd en zonder stress op afspraken. Onderweg kun je optimaal gebruik maken van werk- of rusttijd. Je reist in een moderne en comfortabele wagen met 12v aansluitingen zodat je bijvoorbeeld je laptop of mobiel onderweg kunt opladen. Het is mogelijk om vooraf te reserveren of direct te bellen voor vervoer. We bezorgen een factuur en al onze prijzen zijn steeds BTW inbegrepen. 

Reserveer nu!

Promotie luchthavenvervoer Gent

Bekijk hier de scherpe actie bij een online boeking! Boek nu online (bovenaan de pagina) en ontvang €10 korting op heen- en terugrit!

Lees meer

Wagenpark Allegro luchthavenvervoer

Benieuwd naar ons wagenpark waarmee je naar de luchthaven wordt gebracht? Bekijk het hier!

Lees meer
Meer nieuws
 • Luchthavenvervoer 2

  Taxi vervoer regio Gent

  Begin je vakantie of weekendje weg zonder stress en laat je door Allegro Luchthavenvervoer Gent naar de plek van bestemming brengen.

  Lees meer
 • Luchthavenvervoer 4

  Luchthavenvervoer regio Gent

  Wie wil er nou niet vrolijk aan een welverdiende vakantie beginnen? Boek nu luchthavenvervoer in de regio Gent (Eeklo, Deinze, Wetteren, Evergem, Aalter, Sint-Martens-Latem, Merelbeke, Oosterzele etc.)

  Lees meer
 • Luchthavenvervoer 3

  Luchthavenvervoer regio Gent

  Reizen is altijd onze passie geweest. Wij willen er daarom alles aan doen om het begin van jouw reis zo goed en Allegro (Italiaans voor vrolijk) mogelijk te laten verlopen! 

  Lees meer
 • Luchthavenvervoer

  Zakelijk vervoer regio Gent

  Allegro verzorgt ook zakelijk vervoer naar luchthavens, hotels of andere zakelijke bestemmingen. Arriveer op tijd en zonder stress op afspraken. Wij bezorgen een factuur en BTW inbegrepen!

  Lees meer
Evert Gips

"Snel telefonisch contact na online boeking, duidelijke communicatie, proper en nette wagen!"

Evert Gips
Goethals Cardoen

"Steven is een aangename gesprekspartner tijdens de trip. Wij maakten al meerdere keren gebruik van zijn diensten!"

Goethals Cardoen
Veronique Laporte

"Super vriendelijk, heel goede service. Heel nette auto, vlotte afhandeling en stipt!"

Veronique Laporte
Sabine Mussche

"Wij zijn heel tevreden klanten. Vlotte communicatie, vriendelijk een heel nette auto en stipt. Een aanrader!"

Sabine Mussche
Katrien Ardinois

"Al tweemaal van de luchthaventaxi gebruik gemaakt. Beide keren stipt op tijd, vriendelijke dienstverlening."

Katrien Ardinois
Monique Arickx

"Zeer stipte en correcte dienstverlening, bovendien schappelijke prijs."

Monique Arickx
Steven Huysman

"Stipt, correct en uiterst comfortabele dienstverlening. Een aanrader!"

Steven Huysman

"U werkt aan een competitieve prijs en we genoten in het busje reeds van het begin van onze vakantie!"

Hendrik Houtsaeger

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.