Personen en zakelijk vervoer

Personenvervoer voor een avondje uit

Wil je graag een avondje stappen maar je niet druk maken om alcoholcontroles? Bijvoorbeeld bij een concert, familiefeest of andere evenement in Gent, Oost- of West-Vlaanderen of daarbuiten.

{album-1-gesloten}

Bij Allegro nemen we deze zorg graag uit handen we brengen we jullie naar een locatie naar keuze en aan het eind van de avond weer veilig thuis.

Zakelijk vervoer rondom Gent

Allegro verzorgt ook zakelijk vervoer naar luchthavens, hotels of andere zakelijke bestemmingen. Arriveer op tijd en zonder stress op afspraken. Onderweg kun je optimaal gebruik maken van werk- of rusttijd. Het is mogelijk om vooraf te reserveren of direct te bellen voor vervoer. We bezorgen een factuur en al onze prijzen zijn steeds BTW inbegrepen.

Personenvervoer voor een weekendje weg

Het kan lastig zijn om vervoer te regelen wanneer je een weekendje weg wilt. Allegro helpt je graag om toch een leuk weekend te kunnen realiseren wanneer je niet beschikt over het juiste vervoer.

Wij kunnen tot max. 7 personen vervoeren binnen België en daarbuiten. Het is mogelijk om Allegro voor meerdere dagen in te huren zodat je geen zorgen hebt om van A naar B te komen.

Meer weten over deze mogelijkheden? Neem hier contact met ons op.

Promotie luchthavenvervoer

GEEN MEERPRIJS TOT 4 PERSONEN!!!   ONLINE BOEKEN = 10 EURO KORTING BIJ H/T RIT      

Lees meer
Meer nieuws
 • Luchthavenvervoer 2

  Luchthavenvervoer

  Allegro zorgt ervoor dat jij vrolijk op de bestemming aankomt! Wij bieden persoonlijke service en zeer betaalbare prijzen.

  Lees meer
 • Luchthavenvervoer

  Luchthavenvervoer

  Allegro zorgt ervoor dat jij vrolijk op de bestemming aankomt! Wij bieden persoonlijke service en zeer betaalbare prijzen.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.